10 år med Stadsauktion Sundsvall

null

Publicerad:

20 December 2023

av

Anders Melin

null
Det är med stor glädje och stolthet vi reflekterar över de senaste tio åren hos Stadsauktion Sundsvall. Från våra ödmjuka början för ett decennium sedan, till att bli en ledande aktör inom auktionsvärlden, har vår resa varit både spännande och givande.

De Första Klubbslagen: En Resa Börjar

För exakt tio år sedan, gjorde vi våra första klubbslag. Bland dessa första objekt fanns charmiga föremål som teddybjörnar från 1900-talets mitt, ett klassiskt Märklin-modelltåg, delar av Stig Lindbergs berömda "Berså" porslinsserie och en glöggryta från Gustav Eriksson, Eskilstuna. Dessa föremål representerar inte bara vår blygsamma början, utan också den breda variation och kvalitet vi har fortsatt att erbjuda.

Imponerande Siffror och Dedikation

Under dessa tio år har vi:

  • Sålt föremål för ett totalt värde av 135 miljoner kronor.
  • Hanterat över 96.500 föremål.

Dessa siffror vittnar om både vårt engagemang och vår förmåga att möta våra kunders behov.

Expertis i Värdering

En särskilt stolt punkt för oss är vår precision i värdering. Med en skillnad på endast -5,82 % mellan värdering och slutligt klubbat pris, visar vi vår kompetens och noggrannhet i värderingsprocessen. Denna måttstock understryker vår expertis och kundernas förtroende för oss.

Tack till Våra Kunder

"Nästan 10.000 nöjda säljare" - detta fantastiska antal är inte bara en siffra för oss, det representerar de många relationer vi har byggt under åren. Varje säljare och köpare har varit en del av vår resa, och utan deras förtroende och stöd hade vi inte varit där vi är idag.

Framtiden och Firande

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa inom auktionsvärlden och att fortsätta erbjuda exceptionella tjänster till våra kunder. Medan vi firar detta märkesår i mindre skala med vår personal, ser vi fram emot att fira tillsammans med alla våra kunder och samarbetspartners under Auctionets samlade vårkvalitetsauktion 2024.

Det är med förväntan och glädje vi ser fram emot att dela dessa kommande evenemang med er, våra värderade kunder och partners. Tack för ett fantastiskt decennium – här är till många fler framgångsrika år tillsammans med Stadsauktion Sundsvall!

Vill DU sälja föremål hos oss, kontakta oss via formuläret nedan eller slå oss en signal. Vi erbjuder alltid gratis värdering av dina föremål!


Anders Melin - medgrundare och VD för Stadsauktion Sundsvall

null

Stadsauktion Sundsvall är stolt över att vara en del av Auctionet's nätverk

nullnull

© Stadsauktion Sundsvall

2024

Developed by

null