Experter på Stadsauktion Sundsvall värderar konst, möbler och föremål för auktionstjänster.

Hur funkar det

Dödsbo, flyttbo eller konkurs

Professionell Värdering och Auktionstjänster

Med en lång tradition av expertis, är Stadsauktion Sundsvall din pålitliga partner för värdering av konst, möbler och unika föremål. Vi kombinerar vår djupgående kunskap med helhetslösningar som omfattar värdering, försäljning och transport för att förenkla processen för dig.

Dödsbohantering i en Känslig Tid

Att hantera ett dödsbo är en uppgift som kommer i en redan svår stund. Sorgen och saknaden efter att ha förlorat en närstående kan kännas överväldigande. På toppen av det finns en rad praktiska beslut och uppgifter att ta hand om. På Stadsauktion Sundsvall förstår vi dessa utmaningar. Vi är här för att stötta och guida dig genom processen. Oavsett om det är värdering av enskilda objekt, en helhetsförsäljning, eller fullständig hantering och tömning av ett hem, är vårt mål att avlasta dig så mycket som möjligt under denna tuffa tid.

Flyttbo: Specialister på Utrymmesoptimering

Att flytta, särskilt när man går från ett större hem till ett mindre, innebär ofta svåra beslut om vad man ska behålla och vad man ska göra sig av med. Vårt team på Stadsauktion Sundsvall specialiserar sig på att hjälpa dig genom denna process. Vi hjälper till att identifiera och värdera de objekt som kan ha ett auktionsvärde och maximera din avkastning. Med våra upphämtningstjänster ser vi också till att övergången sker så smidigt som möjligt.

Konkurs: Stöd Genom Affärskriser

Konkurser är komplicerade och emotionella. Vare sig det är ett litet företag eller ett större företag, finns det ofta tillgångar som behöver värderas och säljas. Vi kan assistera med värdering och försäljning av allt, från kontorsutrustning till samlade konstverk. Vårt engagerade team hjälper till att identifiera och värdera de objekt som kommer att ge bäst avkastning på auktion.

Vi Är Här För Dig

Om du behöver vägledning, rådgivning eller bara vill ställa några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vårt professionella team på Stadsauktion Sundsvall är redo att hjälpa. Använd vårt kontaktformulär här, ring oss direkt på 060-17 00 40, eller skicka ett mejl till info@stadsauktionsundsvall.se. Vi ser fram emot att bistå dig.

null

Stadsauktion Sundsvall är stolt över att vara en del av Auctionet's nätverk

nullnull

© Stadsauktion Sundsvall

2024

Developed by

null