Just nu, Torsdag: stängt
Öppettider imorgon, Fredag: 13:00 – 16:00

All inlämning avslutas 30 minuter innan stängning.
Vid större inlämningar, vänligen kontakta oss för tidsbokning.

Så här säljer du på auktion

Funderar du på att sälja ett eller kanske flera föremål? Stadsauktion Sundsvall tar emot enstaka föremål såväl som delar av eller hela hem och dödsbon.

Vi förmedlar auktionsförsäljning på kommission och söker antikviteter, porslin, keramik, konst, möbler, silver, klockor, smycken, kuriosa och mattor med mera. Alla våra försäljningsuppdrag behandlas i förtroende och med ett personligt engagemang. Innan föremålen publiceras görs en sista översikt av Auctionets experter och om det dyker upp extra intressanta objekt märks dessa upp som ”handplockade av våra antikexperter”, det kan vara allt från små guldkorn till det mest exklusiva. Ditt/dina objekt är ute på nätauktion mellan 8 till 13 dagar. Säljs inte föremålet första gången (3 försök görs automatisk) eller att det ej uppnått det bestämda reservationspriset, startar auktionen om igen – utan extra kostnader.

Stadsauktion Sundsvalls försäljning av auktionsvaror sker i ett nationellt auktionsnätverk – www.auctionet.com. Här kommer du som säljare i direkt kontakt med över 1000 000 registrerade kunder som alla är intresserade av auktioner och auktionsföremål. Det kan vara antikhandlare, konstälskare och samlare eller de som vill köpa lite roliga föremål till hemmet än vad som erbjuds i ”de stora varuhusen”. I och med att föremålet visas för många intresserade köpare gör det att föremålen kan få många bud och därmed höga slutpriser.

Vår målsättning är att just ditt föremål skall nå en köpare som är villig att betala extra mycket för att just det du säljer. Genom Stadsauktion Sundsvall och actionet.com når du hela Sverige och världen. Genom vårt nätverk kan du, både som säljare och köpare, få föremål transporterade mellan anslutna auktionshus.