Auktionsföremål från Stadsauktion Sundsvall visas för nätauktion på Auctionet.com, med fysisk visning på Heffners Allé 43, Sundsvall.

Hur funkar det

Att köpa på auktion är enkelt

För att kunna köpa ett föremål på Stadsauktion Sundsvalls auktioner så behöver du först skapa ett konto på Auctionet.com. Följ länken för att skapa ett konto: Konto registrering.

Nätauktion

Auktionsföremål som bjuds ut till försäljning på nätauktion publiceras löpande på Auctionet.com där även budgivning sker. Fysisk visning av föremålen sker i Stadsauktion Sundsvall lokal på Heffners Allé 43, 856 33 Sundsvall.

Stadsauktion Sundsvall Guide: Steg-för-Steg till Din Nästa Auktionsvinst

Är du intresserad av att uppleva spänningen med att köpa unika objekt på auktion? Stadsauktion Sundsvall gör auktionsprocessen både smidig och spännande för dig.

1. Skapa ett konto på Auctionet.com

Innan du kan delta i våra auktioner och lägga bud på fascinerande föremål, behöver du ett konto på Auctionet.com. Att registrera sig är snabbt och enkelt. Skapa ditt konto här.

2. Utforska våra aktuella auktionsföremål online

Alla objekt som är till salu hos Stadsauktion Sundsvall publiceras löpande på Auctionet.com. Det är här din budgivning kommer att äga rum. Genom att hålla ett öga på vår sida, kan du upptäcka och följa föremål du är intresserad av långt innan auktionen börjar.

3. Personlig visning i Sundsvall

Även om vår nätauktion erbjuder detaljerade bilder och beskrivningar av varje objekt, förstår vi att ibland vill du se föremålet personligen innan du bestämmer dig för att lägga ett bud. Kom och besök oss på Heffners Allé 43, 856 33 Sundsvall, för att uppleva föremålen på nära håll.

Ditt nästa unika fynd kan bara vara ett bud bort. Följ dessa enkla steg, delta i Stadsauktion Sundsvall, och upplev glädjen med att hitta och äga ett speciellt objekt.


Avgifter och provision

Köparens provision är 25 % ink. moms. Till det kommer en så kallad slagavgift på 80 SEK ink. moms. Avgiften läggs till det vinnande budbeloppet.

Om du t.ex. vinner en auktion med ett bud på 1000 SEK så tillkommer 225 SEK köparprovision och 80 SEK slagavgift. Totalbeloppet blir då 1 305 SEK ink. moms.

Droit De Suite

Föremål som omfattas av följerätt (Droit de suite) är markerade på föremålssidan med (d). För dessa utgår en avgift av 5% av klubbslagspriset såvida detta uppgår till minst 1/20 av aktuellt basbelopp.

Betalning och hämtning

Betalning och avhämtning måste ske senast fem bankdagar efter respektive auktion.Önskas transport kan denna beställas via Auctionet. Föremål som inte betalas och eller hämtas i tid belastas med en förseningsavgift om 50 kr per dag och auktionspost.

Vi accepterar svenska och utländska bankkort samt betalning till bankkonto och bankgiro.Kontanter medges ej liksom American Express, Diner’s och liknande kort.

Ångerrätter och reklamationer

Som köpare har du rätt att göra en ångerrätt på ett vunnit föremål enligt Distanslagen. Läs mer om Auctionets vilkor.

Ångerrätten gäller ej för föremål som kräver att auktionshuset ansöker om exportlicens eller för föremål köpta på slagauktion.

För att skydda våra säljare så reserverar vi oss rätten att spärra konton från vidare budgivning, om de nyttjar ångerrätten flera gånger. Självklart påverkar detta inte din möjlighet att reklamera väsentliga fel enligt vår garanti.

Vi kan i dagsläget inte erbjuda returtransport av ångerrätt utan detta måste ordnas separat av köpare direkt till auktionshuset.

null

Stadsauktion Sundsvall är stolt över att vara en del av Auctionet's nätverk

nullnull

© Stadsauktion Sundsvall

2024

Developed by

null