Att sälja på auktion är ett enkelt och snabbt sätt att avyttra lösöre. Vi på Stadsauktion Sundsvall har en bred kunskap och expertis inom värderingar och försäljning av föremål via våra online auktioner. Vi hjälper gärna även till att ta hand om hela eller delar av ett hem, flytt eller dödsbo.

Hemvärdering

Att sälja via auktion är en bekväm och effektiv lösning för att bli av med lösöre. Hos Stadsauktion Sundsvall erbjuder vi omfattande kompetens och erfarenhet inom värdering och försäljning av diverse föremål via våra onlinemarknader. Vårt team står redo att assistera med allt från hantering av enskilda objekt till kompletta hem, inklusive flyttstädningar och dödsbon.

Vår långa erfarenhet sträcker sig till att hantera stora samlingar av möbler, konstverk och andra objekt. Vi tar hand om hela paketeringsprocessen på plats, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig över emballage eller förpackningsmaterial.

För att boka ett hembesök och diskutera hur vi kan hjälpa till med dina behov, är du välkommen att fylla i kontaktformuläret nedan eller ringa oss direkt på: 060-17 00 40.

*Observera att vi inte erbjuder värderingstjänster för bouppteckningar.

null

Stadsauktion Sundsvall är stolt över att vara en del av Auctionet's nätverk

nullnull

© Stadsauktion Sundsvall

2024

Developed by

null