Med bred kunskap och expertis kan våra värderingsexperter hjälpa dig att sälja ditt föremål hos oss på Stadsauktion Sundsvall och med hjälp av Auctionet’s stora nätverk når vi cirka 4 000 000 besökare varje månad.

Onlinevärdering

Våra erfarna värderingsexperter på Stadsauktion Sundsvall är redo att assistera dig med försäljning av dina värdefulla föremål. Genom vårt samarbete med Auctionet når vi en omfattande publik, med cirka 4 miljoner besökare varje månad, vilket säkerställer att dina objekt får den uppmärksamhet de förtjänar.

För att starta processen och dra nytta av vår expertis, ber vi dig att fylla i vårt kontaktformulär nedan och bifoga bilder på det föremål du önskar sälja. Vår uppmärksamhet på detaljer och strävan efter excellens säkerställer att vi återkommer till dig så snabbt som möjligt för att diskutera nästa steg.

Som en hjälpande hand, rekommenderar vi att när du tar bilder av ditt föremål, inkludera tydliga bilder av eventuella tillverkarstämplar, etiketter eller signaturer. Dessa detaljer är viktiga för en korrekt och rättvis värdering, vilket bidrar till en framgångsrik försäljning.

null

Stadsauktion Sundsvall är stolt över att vara en del av Auctionet's nätverk

nullnull

© Stadsauktion Sundsvall

2024

Developed by

null