VI SÖKER ALLMOGE MÖBLER OCH FÖREMÅL – INLÄMNING PÅGÅR TILL KOMMANDE AUKTIONER

Vi söker det främsta inom allmoge. Har du något du vill sälja hos oss eller få värderat? Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri värdering.

Vi söker allmoge

Stadsauktion Sundsvall har ett djupt engagemang för att upptäcka och lyfta fram det bästa inom allmogekulturen. Vi är ivriga att hitta unika och värdefulla allmogeföremål för våra auktioner. Om du har allmogeobjekt som du överväger att sälja, eller om du är intresserad av att få en uppskattning av deras värde, står vi redo att bistå.

För att få en kostnadsfri värdering, kontakta oss enkelt genom att skicka ett mejl till vardering@stadsauktionsundsvall.se eller använda det tillgängliga formuläret på vår hemsida. Vi är speciellt intresserade av traditionella allmogeföremål som skåp, skänkar, bord, ölgåsar, kistor och stolar. Dessa föremål bär på en rik historia och är viktiga delar av vårt kulturarv.

Vårt team av experter har både kunskapen och passionen för att identifiera och värdera dessa unika föremål. Vi värderar varje objekt med respekt och noggrannhet, oavsett om det är ett praktfullt skåp eller en traditionell ölgås. Vi ser fram emot att upptäcka dina dolda skatter och hjälpa dig att hitta det bästa möjliga hemmet för dina allmogeföremål. Låt oss tillsammans utforska potentialen i dina ägodelar – kontakta Stadsauktion Sundsvall idag!

Se slutpriser här:

Skåp

null

Skänk

null

Bord

null

Ölgås

null

Kistor

null

Stolar

null
null

Stadsauktion Sundsvall är stolt över att vara en del av Auctionet's nätverk

nullnull

© Stadsauktion Sundsvall

2024

Developed by

null