Vi söker det främsta inom keramik och porslin. Har du något du vill sälja hos oss på våra populära onlineauktioner eller få något värderat? Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri värdering.

Vi söker keramik

Stadsauktion Sundsvall är passionerade när det gäller att upptäcka och presentera förstklassig keramik och porslin. Vi är alltid på utkik efter unika och värdefulla föremål att inkludera i våra populära onlineauktioner. Om du har keramik eller porslin som du funderar på att sälja, eller om du är nyfiken på dess värde, erbjuder vi vår expertis och hjälp.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering. Det är enkelt att nå oss – skicka ett mejl till vardering@stadsauktionsundsvall.se eller använd det användarvänliga formuläret på vår hemsida. Vi har ett särskilt intresse för föremål skapade av formgivare och tillverkade av keramik- och porslinsfabriker såsom Hans Hedberg, Lisa Larson, Berndt Friberg, Wilhelm Kåge, Stig Lindberg och Gunnar Nylund, men vi är också angelägna om att se verk från andra konstnärer och tillverkare.

Vårt team av experter är kunniga och erfarna inom värdering av keramik och porslin, oavsett om det är samtida skapelser eller historiska föremål. Vi ser fram emot att upptäcka dina dolda skatter och hjälpa dig att hitta det bästa möjliga hemmet för dina föremål eller att uppskatta deras verkliga värde. Vänta inte, låt oss tillsammans utforska potentialen i din keramik och porslin – kontakta Stadsauktion Sundsvall idag!

Se slutpriser här:

Hans Hedberg

null

Lisa Larson

null

Berndt Friberg

null

Wilhelm Kåge

null

Stig Lindberg

null

Gunnar Nylund

null
null

Stadsauktion Sundsvall är stolt över att vara en del av Auctionet's nätverk

nullnull

© Stadsauktion Sundsvall

2024

Developed by

null